Drahomír Petrásek

Fotovoltaika na klíč

Fotovoltaika není jen technologický zázrak, ale také fenomén, který mění způsob, jakým získáváme a používáme energii. GP SolarTech je společnost, která působí v rámci celé české republiky a zrealizuje Vám Fotovoltaiku na klíč. Jedná se o profesionály, kteří své práci skutečně rozumí. Zajišťují kompletní servis, od projektu a povolení, přes odbornou montáž, až po připojení a aktuální čerpání dotace. Všechny nezbytné formality vyřídí za vás. Pokud bude potřeba, pomohou Vám i s financováním vaší fotovoltaické elektrárny (FVE).

Pokud tedy ještě přemýšlíte, zda si pořídit solární panely, zde je několik přesvědčivých důvodů, proč je právě teď ten nejlepší čas investovat právě do fotovoltaiky.

Proč si pořídit fotovoltaiku?

Jedním z největších benefitů fotovoltaiky je výrazná úspora na účtech za elektřinu. S vlastním solárním systémem můžete pokrýt významnou část své spotřeby energie přímo ze slunce, což vede k nižším nákladům na energii. Investice do fotovoltaického systému se obvykle vrátí během několika let a následně začínáte šetřit. Mít vlastní zdroj energie znamená menší závislost na dodavatelích elektřiny a jejich cenových výkyvech. Fotovoltaika vám umožní stát se energeticky soběstačným, což je obzvlášť důležité v dobách rostoucích cen energie a nejisté geopolitické situace. Solární energie je čistý a obnovitelný zdroj, který výrazně přispívá ke snižování uhlíkové stopy. Na rozdíl od fosilních paliv, fotovoltaické systémy neprodukují žádné emise skleníkových plynů, čímž pomáhají chránit životní prostředí a bojovat proti klimatickým změnám.

Instalace solárních panelů značně zvýší i hodnotu vaší nemovitosti. Nemovitosti s fotovoltaickými systémy jsou často atraktivnější pro kupce, kteří hledají úsporná a ekologická řešení. V ČR jsou dostupné různé formy finanční podpory a dotací na instalaci fotovoltaických systémů. Tyto dotace jsem dnes běžné pro různé cílové skupiny a pomohou značně snížit počáteční investiční náklady, což činí solární energii ještě dostupnější. Tato firma Vám nabízí nejen plnohodnotný servis a služby spojené s projektováním, administrací a odbornou instalací FVE, nabízí i další činnosti a služby - kompletní elektroinstalace, podlahové topení, hromosvody a dalšími elektro služby.

„Investice do solárních panelů s GP SolarTech byla jedním z nejlepších rozhodnutí – rychlá návratnost a dlouhodobé úspory.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Drahomír Petrásek

Drahomír Petrásek

  • Školní 402
  • Zaječí 69105
  • IČ: 68611927
  • DIČ: CZ7203074065

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu