General Construction s.r.o.

Luxusní koupelny a wellness

Firma General Construction s.r.o. je synonymem pro kvalitu, luxus, inovaci a design. Specializují se na výstavbu luxusních koupelen, interiérů a exteriérů, s využitím velkoformátových obkladů a dlažeb ve spojení s přírodním kamenem. Jejich cílem je vytvořit prostor, který nejen nádherně vypadá, ale také poskytuje maximální komfort a funkčnost.

 

Špičková kvalita a design

Již od roku 2016 se firma specializuje na montáž obkladů a dlažeb nejen v České republice, ale také např. v Itálii, Francii a převážně v Německu. Jejich tým se skládá ze zkušených profesionálů. Ve firmě General Construction s.r.o. ví, že domov je odrazem vaší osobnosti a životního stylu. Proto přináší nejnovější trendy v oblasti velkoformátových obkladů a dlažeb, které kombinují s nadčasovou krásou přírodního kamene. Výsledkem jsou interiéry, které oslní svou elegancí a sofistikovaností. Velkoformátové obklady a dlažby dodají vaší koupelně čistý a moderní vzhled, zatímco přírodní kámen přidá teplý a luxusní nádech. Díky tomu získáte koupelnu, která je nejen krásná, ale také praktická a snadno udržovatelná. General Construction s.r.o. dále provádí hydroizolace a obložení bazénů a vířivek.

Luxus a nadčasovost velkoformátových obkladů a dlažeb

General Construction s.r.o. vám nabízí komplexní služby, které zahrnují vše od úvodní konzultace a návrhu, včetně technické dokumentace a 3D vizualizace až po finální realizaci se záručním a pozáručním servisem. Ke každému projektu přistupují s maximální péčí a profesionalitou.

„Specializujeme se na moderní a funkční design s přírodním kamenem.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti General Construction s.r.o.

General Construction s.r.o.

  • Makovského 1177/1
  • Praha 6 16300
  • IČ: 27877795
  • DIČ: CZ27877795

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu