Jaroslav Drahota

Od lesa až k vašim dveřím

Chcete být nejen na zimu připraveni a poptáváte kvalitní štípané dřevo na míru pro svůj rodinný dům, chatu nebo firmu? Lokality Sázava, Benešovsko, Berounsko, ale i Krkonoše nejsou pro firmu Jaroslava Drahoty problém. Firma Jaroslava Drahoty nabízí kompletní a profesionální služby přesně na míru vašim potřebám a my Vám je nyní blíže představíme.

Štípané dřevo na míru – teplo a komfort ve vašem domově

Firma Jaroslava Drahoty se specializuje na dodávku štípaného dřeva, které je ideální pro vytápění rodinných domů, chat, firemních prostor, krbů i kotlů na tuhá paliva. Dřevo je pečlivě připraveno a polínka dodávána v různých délkách od 25 – 50 cm podle vašich specifických požadavků. Ceny nabízí velice příznivé, včetně dopravy s dovážkou do okolí 20 km zdarma, případně dohodou. Díky tomu se můžete spolehnout na kvalitní a efektivní vytápění, které vám poskytne teplo a komfort po celou topnou sezónu.

Kompletní těžba a přibližování dřeva – od lesa až k vašim dveřím

Firma Jaroslava Drahoty nabízí komplexní služby v oblasti těžby a přibližování dřeva. Zajistí veškeré potřebné práce od kácení stromů, jejich odvětvení až po dopravu dřeva přímo na vaši adresu. S jejich profesionálním přístupem a moderní technikou se můžete spolehnout na rychlé a bezpečné zpracování dřeva přímo z lesa až k vám domů.

 

„Díky individuálnímu přístupu a komplexní nabídce služeb, včetně dopravy zdarma do 20 km, získáte nejen kvalitní štípané dřevo, ale také spolehlivého partnera pro vaše projekty.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Jaroslav Drahota

Jaroslav Drahota

  • Choratice 14
  • Choratice 28506
  • IČ: 08207127
  • DIČ: CZ8805300669

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu