Energy 4 Home s.r.o.

Fotovoltaika na míru

Fotovoltaika (FVE) je čím dál tím oblíbenějším způsobem, jak vyrábět vlastní elektřinu a snižovat náklady na elektrickou energii. Přesto se kolem ní stále točí mnoho otázek a obav. S firmou Energy 4 Home s. r. o. Vám jasně a srozumitelně představíme důvody, proč se fotovoltaiky nemusíte bát a jaké výhody vám může přinést. Firma Energy 4 Home s. r. o., je odborný tým zkušených profesionálů, který se specializuje na instalaci fotovoltaických elektráren pro rodinné domy i komerční objekty. Jedná se o otevřenou a spolehlivou firmu, která díky certifikacím a odbornému přístupu nabízí jasný a otevřený přístup pro každého.

Proč si vybrat právě Energy 4 Home s.r.o.

V prvé řadě je důležité zmínit, že se jedná o odbornou a certifikovanou firmu, která Vám nabízí kvalitu, dostupnost řešení fotovoltaiky pro každého bez rozdílu, za použití těch nejnovějších technologií v rámci celé ČR. Spolupracují pouze s předními výrobci fotovoltaických technologií a nabídnou Vám certifikovanou kvalitu za dostupnou cenu. Díky tomu garantují zákazníkům nadstandardní záruční lhůty, dlouhodobou servisní podporu, rozsáhlé možnosti individuálního nastavení, bezproblémový pozáruční servis i možnosti budoucího rozšíření FVE. Tato firma tzv. „drží krok s dobou“, dokonale ovládá současné fotovoltaické technologie a neustále sleduje a pracuje s přicházejícími novinkami. Díky tomu dnes přináší svým zákazníkům fotovoltaické elektrárny, které nastavují nové trendy a posouvají dosavadní možnosti. Firma Energy 4 Home je otevřená pomoci s fotovoltaikou běžným domácnostem v RD, ale i firmám, které myslím na budoucnost a spotřeba energie je pro ně důležitým faktorem v podnikání.

Realizace fotovoltaiky má několik fází:

1. Počáteční konzultace a analýza - při setkání s klientem proběhne diskuze o potřebách, očekáváních a možnostech klienta a zhodnocení aktuální spotřeby elektřiny, aby se určila optimální velikost systému.

2. Výběr umístění - posouzení střechy nebo jiného místa pro instalaci panelů, zhodnocení orientace a sklonu pro maximální využití sluneční energie.

3. Cenový návrh a plánování systému - cenové návrhy se zpracují až po osobní schůzce a díky tomu jsou schopni zákazníkům připravit odborné projektové zpracování každého systému, přímo dle potřeb zákazníků a dispozic jejich nemovitosti. S tím souvisí i výpočet nákladů na instalaci, návratnosti investice a možných dotací.

„S Energy 4 Home získáte odborný a certifikovaný tým, který vám zajistí moderní fotovoltaické řešení na míru a pomůže maximalizovat vaše úspory.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Energy 4 Home s.r.o.

Energy 4 Home s.r.o.

  • Do koutů 2073/1a
  • Praha 4 - Modřany 14300
  • IČ: 14167417
  • DIČ: CZ14167417

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu