Feng Shui od základů až po detaily

Feng Shui je starodávné čínské umění, které se zaměřuje na harmonické uspořádání prostoru. Při správném použití Vám může pomoci zlepšit vaše bydlení, ale i zdraví. Nechejte si poradit zkušenou odbornicí, která rozumí nejen umění Feng Shui, ale také vašim potřebám. S Ing. Andreou Polívkovou získáte domov, který je krásný, zdravý a plný pozitivní energie. Své služby nabízí nejen pro domácnosti, ale i pro firmy.

Nabízené služby Ing. Polívkové zahrnují především:

Poradenství při stavbě domu - Základy Feng Shui by měly být zohledněny již při plánování stavby. Ing. Polívková dlouhodobě spolupracuje s firmami a architekty. Díky této osvědčené spolupráci a svým zkušenostem vám zajistí, že váš nový domov bude postaven na energeticky příznivém místě a bude mít optimální uspořádání pro podporu zdraví a pohody.

Návrhy a studie

Každý prostor má své specifické energetické vlastnosti. Ing. Andrea Polívková provádí detailní návrhy a studie, které analyzují proudění energie ve vašem domě. Díky tomu získáte domov, kde se budete cítit dobře a který bude podporovat vaše zdraví.

„Feng Shui není jen o harmonickém uspořádání nábytku, ale o vytvoření prostředí, které podporuje zdraví, štěstí a celkovou pohodu.“

Kontaktní formulář

Vaše zpráva bude odeslána společnosti Ing. Andrea Polívková

Ing. Andrea Polívková

  • Na Bítýškách 579
  • Veverská Bítýška 66471
  • IČ: 69760471

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Hledáte dodavatele?

Zadejte poptávku ZDARMA.

Zadat poptávku

Hledáte nové zákazníky?

Registrujte firmu a získejte nyní 2 měsíce ZDARMA.

Registrovat firmu