Popis: technologie na výrobu cideru Specifikace:
- kvasné kádě, tanky, filtrace, pasterace
- otevřené kvasné kádě či tanky s duplikátorem v celkovém objemu 4.000 l (tedy např. 4 x 1.000 l nebo 2 x 2.000 l atd.)
- ležácké tanky s duplikátorem nebo bez v celkovém objemu 10.000 l (tedy např. 10 x 1.000 l nebo 5 x 2.000 l atd.)
- filtrace zastupující pasteraci, např: 1x filtr křemelinový svíčkový
- dále ostatní potřebný materiál jako je čerpadlo, potravinářský kompresor, malý paster, myčka KEG sudů atd.
- případně zkuste nabídnout i cenově zajímavou stáčecí zařízení na lahve (popř sudy) Lokalita: Ústí nad Labem Termín: květen - srpen 2016 Cena: nabídněte
Profil poptávajícího: firma z okresu Ústí nad Labem.