Vývoj trvanlivých smetan a mlék s lepšími senzorickými vlastnostmi

JB
Josef B. před 15 lety
#10409 • Královéhradecký • Potravinářství
Popis:
- vývoj nových produktů, postupů a technologií v potravinářství, vývoj nových technologií zpracování zemědělských produktů a přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům
Lokalita:
- okres Rychnov nad Kněžnou
Termín:
- 10 měsíců ode dne zadání zakázky
Kritéria:
- nabídková cena - 55%
- splnění parametrů - 45%
Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlaste se
Číslo zakázky 10409
Datum zadání 22. 9. 2009
Datum zveřejnění 22. 9. 2009
Datum ukončení 16. 10. 2009
Cena 2 000 000 Kč
Druh Služby
Kraj Královéhradecký
Kategorie Potravinářství

Podobné zakázky

JK
Dodání ovoce a zeleniny
Jurčová K. před 2 dny
JK
Dodání ovoce, zeleniny, brambory
Jurčová K. před 2 dny
JK
Dodání mražených potravin
Jurčová K. před 2 dny
Více zakázek přímo na Váš e-mail.
JK
Dodání pečiva
Jurčová K. před 2 dny
JK
Dodání masa drůbežího
Jurčová K. před 2 dny
TD
Dodávka hovězího masa 3/2024
Tereza D. před 2 dny

Ještě více zakázek přímo na Vás e-mail

Stačí vyplnit Váš kontakt a my se ozveme s dalšími informacemi.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.

Vývoj trvanlivých smetan a mlék s lepšími senzorickými vlastnostmi

Máte-li zájem o více informací či o kontakt na zákazníka, vyplňte formulář níže a my se Vám co nejdříve ozveme zpět.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.