Zlepšování nutričního profilu tepelně opracovaného masa a zeleniny

PB
Pavel B. před 16 lety
#5511 • Pardubický • Potravinářství
Popis:
- zlepšování nutričního profilu tepelně opracovaného masa a zeleniny; vývoj nových produktů, postupů a technologií (resp. inovací) v potravinářství
Lokalita:
- okres Ústí nad Orlicí
Termín:
- 3 měsíce ode dne zadání zakázky
Kritéria:
- kvalita a realizovatelnost řešení - 60%
- reference uchazeče - 20%
- vybavení laboratoří - 10%
- nabídková cena - 10%
Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlaste se
Číslo zakázky 5511
Datum zadání 14. 7. 2009
Datum zveřejnění 14. 7. 2009
Datum ukončení 5. 8. 2009
Cena 730 000 Kč
Druh Služby
Kraj Pardubický
Kategorie Potravinářství

Podobné zakázky

JK
Dodání sterilovaných potravin
Jurčová K. před 20 hodinami
PM
Dodání mléka
Paní M. před 2 dny
Více zakázek přímo na Váš e-mail.
TD
JK
DJ
Dodání potravin
Denisa J. před 3 dny

Ještě více zakázek přímo na Vás e-mail

Stačí vyplnit Váš kontakt a my se ozveme s dalšími informacemi.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.

Zlepšování nutričního profilu tepelně opracovaného masa a zeleniny

Máte-li zájem o více informací či o kontakt na zákazníka, vyplňte formulář níže a my se Vám co nejdříve ozveme zpět.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.