Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků

MS
Martina S. před 15 lety
#5930 • Praha a okolí • Poradenství
Popis:
- vyhledání odborného partnera pro spolupráci na realizaci projektu Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků; vývoj nových technologií zpracování zemědělských produktů
Lokalita:
- okres Praha - hl. město
Termín:
- do 10-ti měsíců
Kritéria:
- kvalita a realizovatelnost řešení - 70%
- vybavení laboratoří - 20%
- nabídková cena - 10%
Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlaste se
Číslo zakázky 5930
Datum zadání 21. 7. 2009
Datum zveřejnění 21. 7. 2009
Datum ukončení 17. 8. 2009
Cena 1 000 000 Kč
Druh Služby
Kraj Praha a okolí
Kategorie Poradenství

Podobné zakázky

PC
Kybernetická bezpečnost
Paní C. před 13 dny
PN
Analýza dat
Petr N. před 20 dny
PV
Personální audit
Pan V. před 20 dny
Více zakázek přímo na Váš e-mail.
JS

Ještě více zakázek přímo na Vás e-mail

Stačí vyplnit Váš kontakt a my se ozveme s dalšími informacemi.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.

Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Máte-li zájem o více informací či o kontakt na zákazníka, vyplňte formulář níže a my se Vám co nejdříve ozveme zpět.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.