Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků

MS
Martina S. před 16 lety
#5930 • Praha a okolí • Poradenství
Popis:
- vyhledání odborného partnera pro spolupráci na realizaci projektu Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků; vývoj nových technologií zpracování zemědělských produktů
Lokalita:
- okres Praha - hl. město
Termín:
- do 10-ti měsíců
Kritéria:
- kvalita a realizovatelnost řešení - 70%
- vybavení laboratoří - 20%
- nabídková cena - 10%
Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlaste se
Číslo zakázky 5930
Datum zadání 21. 7. 2009
Datum zveřejnění 21. 7. 2009
Datum ukončení 17. 8. 2009
Cena 1 000 000 Kč
Druh Služby
Kraj Praha a okolí
Kategorie Poradenství

Podobné zakázky

DK
Energetický management
Dana K. před 5 dny
Více zakázek přímo na Váš e-mail.
SG
LL

Ještě více zakázek přímo na Vás e-mail

Stačí vyplnit Váš kontakt a my se ozveme s dalšími informacemi.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.

Optimalizace procesů výroby a zrání trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Máte-li zájem o více informací či o kontakt na zákazníka, vyplňte formulář níže a my se Vám co nejdříve ozveme zpět.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.