Vymezení kritických bodů a zavedení systému HACCP

PI
Por. I. před 13 lety
#71196 • Olomoucký • Poradenství
Popis:
- vymezení kritických bodů a zavedení systému HACCP ve stravovacím zařízení
Lokalita:
- okres Olomouc
Termín:
- do 30. listopadu 2011
Kritéria:
- nejnižší nabídková cena vč. DPH
Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlaste se
Číslo zakázky 71196
Datum zadání 8. 11. 2011
Datum zveřejnění 7. 11. 2011
Datum ukončení 15. 11. 2011
Cena neuvedeno
Druh Služby
Kraj Olomoucký
Kategorie Poradenství

Podobné zakázky

DK
Energetický management
Dana K. před 8 dny
Více zakázek přímo na Váš e-mail.
SG
LL
Ekonomicko - provozní analýza
Lenka L. před 11 dny

Ještě více zakázek přímo na Vás e-mail

Stačí vyplnit Váš kontakt a my se ozveme s dalšími informacemi.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.

Vymezení kritických bodů a zavedení systému HACCP

Máte-li zájem o více informací či o kontakt na zákazníka, vyplňte formulář níže a my se Vám co nejdříve ozveme zpět.

Odesláním souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů a obchodními podmínkami.